Dom Przyjęć IWONA - Nasze Menu

Dom Przyjęć IWONA zdjecie lokalu
Dom Przyjęć IWONA

Menu

Pyszny Obiad
  1. Zupa:

    • rosół z makaronem
  2. Drugie danie:

    • mięsa

      (3 kawałki na osobę)

      • a'la devolay z serem, czerwoną papryką, pieczony na biało z nitkami chilli
      • a'la devolay z serem, pietruszką, w płatkach migdałowych
      • a'la devolay ze szpinakiem
      • kula drobiowa z brokułem
      • schabowy z musztardą francuzką, boczkiem oraz serem z ziołami
      • schabowa sakiewka szefowej ala sztajger
      • kotlet schabowy
      • kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
      • rolada wieprzowa
      • udko z kaczki
    • kluski

      • białe
      • czarne
    • ziemniaki z koperkiem

    • sos pieczeniowy

    • 3 rodzaje surówek:

      • z białej kapusty
      • z czerwonej kapusty
      • buraczki
  3. Przystawka do obiadu:

    • karczek pieczony z sosem z zielonego pieprzu
Deser
  • ciasto (4 rodzaje)
  • świeże owoce
  • 3 desery w cenie (do wyboru):
    • tiramisu
    • kopa
    • szpajza czekoladowo - bakaliowa
    • deser malinowy z bitą śmietaną
    • lody
    • moczka
    • kawa mrożona
    • deser owocowy mango

Gorące napoje

  • kawa
  • herbata
Zimna płyta
  • 5 rodzajów wędlin
  • talerz rozmaitych serów
  • galaretka z kurczaka
  • galaretka z ozorka
  • rybne przekąski
  • warzywne marynaty
  • 2 sałatki szefowej kuchni
  • tatar z ogórkiem i cebulą
  • mięsa na zimno z dodatkami
  • 2 rodzaje pieczywa
  • masło

Przekąski na ciepło do zimnej płyty:

  • kawałki soczystego kurczaka w cieście podane wraz z sosem BBQ
  • ozorki wołowe pod cebulką
  • pieczona szynka zawijana z serem, podana z sosem serowym na gorąco, z czosnkiem niedźwiedzim
I ciepła kolacja
  • łosoś
  • halibut
  • sałatka grecka
  • frytki
II ciepła kolacja
  • mięsa pozostałe z obiadu
  • karczek w cieście piwnym
  • kotlet po włosku
  • dufinki
  • gotowane golonka
  • żeberka peklowane w marynacie z whiskey
  • płonąca łopatka wieprzowa
  • pieczone ziemniaczki
  • kapusta zasmażana
Ciepły posiłek
  • barszcz z krokietem lub plackami rosti
  • bogracz
Dodatki
  • 0,5 l napoju gazowanego na osobę
  • dzbanek soku w punkt do obiadu
  • woda niegazowana z cytryną bez limitu przez całe wesele
  • gorąca kawa, herbata - bez limitu
GRATISY dla młodej pary:
  • tort piętrowy
  • kącik słodkości (w tym fontanna czekoladowa z owocami)
  • nocleg dla nowożeńców w hotelu lub atrakcję dla dzieci (inie tylko) - występ Myszki Minnie
  • kącik swojskich pyszności (różne rodzaje swojskich kiełbas, ogórki kiszone, smalec)
  • w okresie letnim dysponujemy łódką, w której Para Młoda może wykonać piękne zdjęcia ślubne
  • w okresie letnim dysponujemy łódką, idealną na piękną sesję dla pary młodej

Na specjalne życzenie gości menu może ulec zmianie.

Pyszny Obiad
  1. Zupa:

    • rosół z makaronem
  2. Drugie danie:

    • mięsa

      (3 kawałki na osobę)

      • a'la devolay z serem, szynką, ogórkiem konserwowym
      • a'la devolay z serem, salami
      • a'la devolay z pieczarkami
      • schabowa sakiewka z suszonymi pomidorami i serem feta
      • kotlet drobiowy w płatkach kukurydzianych
      • kotlet drobiowy na biało
      • kotlet schabowy zapiekany
      • rolada wieprzowa
      • udko z kurczaka
    • kluski

      • białe
    • sos pieczeniowy

    • 3 rodzaje surówek:

      • z białej kapusty
      • z czerwonej kapusty
      • buraczki
  3. Przystawka do obiadu:

    • polędwiczki z kurczaka w kokosie
    • jeżyki ziemniaczane z koperkiem
Deser
  • ciasto (4 rodzaje)
  • 1 deser do wyboru:
    • tiramisu
    • kopa
    • szpajza czekoladowo - bakaliowa
    • deser malinowy z bitą śmietaną
    • lody
    • moczka
    • kawa mrożona
    • deser owocowy mango

Gorące napoje

  • kawa
  • herbata
Zimna płyta
  • 5 rodzajów wędlin
  • kulki serowe
  • salami zawijane w galarecie
  • rybne przekąski
  • masło
  • 2 rodzaje pieczywa
  • Capresse (ser mozzarella z pomidorami)
  • 2 sałatki szefowej kuchni
Ciepły posiłek
  • barszcz z krokietem
Ciepła kolacja
  • mięso pozostałe z obiadu
  • golonko z kością zapiekane w piecu
  • ziemniaczki opiekane
  • kapusta zasmażana
W cenie zapewniamy:
  • woda niegazowana bez limitu przez całe wesele
  • gorąca kawa, herbata - bez limitu

Na specjalne życzenie gości menu może ulec zmianie.

Ciepłe danie

od ciepłego dania lub od kawy

  • Mięsa

    (2.5 kawałka na osobę))

    • a'la devolay z serem, czerwoną papryką, pieczony na biało z nitkami chilli
    • a'la devolay z serem, pietruszką, w płatkach migdałowych
    • a'la devolay ze szpinakiem
    • kula drobiowa z brokułem
    • schabowy z musztardą francuzką, boczkiem oraz serem z ziołami
    • schabowa sakiewka szefowej ala sztajger
    • kotlet schabowy
    • kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
    • karczek w cieście piwnym
  • Ziemniaki z masłem i koperkiem

  • 3 rodzaje surówek:

    • z białej kapusty
    • z czerwonej kapusty
    • buraczki

Dodatki do ciepłego dania za dopłatą lub na wymianę:

  • frytki
  • ziemniaki opiekane
  • sałatka grecka
Deser
  • ciasto (4 rodzaje)
  • świeże owoce
  • Desery za dopłatą::
    • tiramisu
    • kopa
    • szpajza czekoladowo - bakaliowa
    • deser malinowy z bitą śmietaną
    • lody
    • deser owocowy mango

Gorące napoje

  • kawa
  • herbata
Zimna płyta
  • 5 rodzajów wędlin
  • talerz rozmaitych serów
  • galaretka z kurczaka
  • galaretka z ozorka
  • rybne przekąski
  • warzywne marynaty
  • 2 sałatki szefowej kuchni
  • tatar z ogórkiem i cebulą
  • 2 rodzaje pieczywa
  • masło

Przekąski na ciepło do zimnej płyty:

  • kawałki soczystego kurczaka w cieście podane wraz z sosem BBQ
  • ozorki wołowe pod cebulką
  • pieczona szynka zawijana z serem, podana z sosem serowym na gorąco, z czosnkiem niedźwiedzim
Ryby

Ryby (łosoś, dorsz lub inne na życzenie)

ciepła kolacja
  • barszcz z krokietem lub plackami rosti
  • bogracz
  • żurek
Dodatki
  • 0,5 l napoju gazowanego na osobę
  • dzbanek soku w punkt do obiadu
  • woda niegazowana z cytryna bez limitu przez całą imprezę
  • szampan do toastu

Na specjalne życzenie gości menu może ulec zmianie.

Pyszny Obiad
  1. Zupa:

    • rosół z makaronem
  2. Drugie danie:

    • mięsa

      (3 kawałki na osobę)

      • a'la devolay z serem, czerwoną papryką, pieczony na biało z nitkami chilli
      • a'la devolay z serem, pietruszką, w płatkach migdałowych
      • a'la devolay ze szpinakiem
      • kula drobiowa z brokułem
      • schabowy z musztardą francuzką, boczkiem oraz serem z ziołami
      • schabowa sakiewka szefowej ala sztajger
      • kotlet schabowy
      • kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
      • rolada wieprzowa
      • udko z kaczki
    • kluski białe

    • sos pieczeniowy

    • 3 rodzaje surówek:

      • z białej kapusty
      • z czerwonej kapusty
      • buraczki
Deser
  • ciasto (4 rodzaje)
  • deser owocowy mango
  • świeże owoce
  • Desery za dopłatą::
    • tiramisu
    • kopa
    • szpajza czekoladowo - bakaliowa
    • deser malinowy z bitą śmietaną
    • lody

Gorące napoje

  • kawa
  • herbata
Zimna płyta
  • 5 rodzajów wędlin
  • talerz rozmaitych serów
  • galaretka z kurczaka
  • galaretka z ozorka
  • rybne przekąski
  • warzywne marynaty
  • 2 sałatki szefowej kuchni
  • 2 rodzaje pieczywa
  • masło

Przekąski na ciepło do zimnej płyty:

  • kawałki soczystego kurczaka w cieście podane wraz z sosem BBQ
  • ozorki wołowe pod cebulką
  • pieczona szynka zawijana z serem, podana z sosem serowym na gorąco, z czosnkiem niedźwiedzim
Ryby

Ryby (łosoś, dorsz lub inne na życzenie)

I ciepła kolacja
  • mięsa pozostałe z obiadu
  • karczek w cieście piwnym
  • dufinki
  • sałatka grecka

Dodatki do kolacji za dopłatą:

  • frytki
  • ziemniaki z masłem i koperkiem
  • ziemniaki opiekane
II ciepła kolacja
  • barszcz z krokietem lub plackami rosti
  • bogracz
  • żurek
Dodatki
  • 0,5 l napoju gazowanego na osobę
  • dzbanek soku w punkt do obiadu
  • woda niegazowana z cytryna bez limitu przez całą imprezę
  • szampan do toastu

Na specjalne życzenie gości menu może ulec zmianie.